divendres, 3 d’abril del 2020

RECEPTES

Bon dia, famílies! 👪 Ja és DIVENDRES i avui li llevem l'última cama a la JAIA COREMA 👵 perquè la setmana que ve comença PASQUA 🐇

Per aquest motiu, avui us volem deixar un parell de RECEPTES típiques d'aquestes festes. Així les podreu fer amb els infants i veure els mini xefs que són 😊

COMENCEM! 💪

Recepta dels crespells. Els infants escriuen el nom dels ...

Primer, heu d'omplir aquesta fitxa amb els ingredients corresponents. A continuació heu de preparar la RECEPTA

1. MESCLAR EL SAÏM, EL SUCRE I EL SUC DE TARONJA.

2. POSAR L’OLI, ELS VERMELLS D’OU (BATUTS) I LA PELL DE LA LLIMONA.

3. INCORPORAR LA FARINA A POC A POC.

4. PASTAR LA MASSA.

5. FER ELS CRESPELLS AMB ELS MOTLES QUE VULGUEU.

6. ENFORNAR 170 GRAUS, UNS 15 MINUTS.

Una vegada fets, toca GAUDIR!


FEIM RUBIOLS

1. Per fer la pasta, es posa en un bol la mantega de porc amb el sucre i es barreja bé amb les mans.
2. Afegim ara els rovells, el suc de taronja, l'aigua, la ratlladura de llimona i l'oli i remenem fins que quedi homogeni.
3. Anem incorporant la farina i pastant. Quan hàgim incorporat tota la farina farem una bola i la deixarem reposar una hora.
4. Amb un motlle de mitja lluna retallem la pasta. A continuació, la doblem amb ajuda de film transparent fins sellar les vores i finalment  la col·loquem sobre una safata de forn.
5. Enfornarem els rubiols durant 25-35 minuts a 170 º, fins que estiguin daurats.

Rubiols | Recetas Mallorquinas

FEIM PANADES

Aquí us deixem un vídeo explicatiu de com es fan les PANADES.


Podeu repetir la fitxa principal, cercant els ingredients corresponents, perquè els infants aprenguin quins INGREDIENTS duu cada RECEPTA

Esperem que us hagi agradat!

Passeu un bon cap de setmana! 😊

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada